Sessió sobre SciFinder Web

Volem anunciar-vos que la sessió sobre SciFinder Web, organitzada per la Biblioteca de Física i Química i suspesa el passat 20 de juny per malaltia de la conferenciant, es farà  definitivament el proper dimarts 19 de juliol, de 11:00 a 13:00h,  a l’Aula 201 de la Facultat de Química.

La sessió  impartida per Miriam Plana, representant del Chemical Abstracts Service (CAS) a Espanya, tractarà sobre les novetats introduïdes darrerament a la plataforma SciFinder Web. També, parlarà dels propers canvis com la finalització del funcionament del programa client SciFinder 2007  a finals d’any.

Si cliqueu sobre la imatge de l’esquerra podreu veure el programa detallat de la sessió.

Trobareu informació de com accedir a SciFinder a la corresponent pàgina d’instruccions del CRAI.

Deixa un comentari

Filed under Bases de dades, Notícies, Química, Recursos electrònics

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s