Setmana de la Ciència 2012

Del 16 al 25 de novembre se celebra la 17a edició de la Setmana de la Ciència a Catalunya.

Els temes centrals de l’edició d’enguany són l’energia sostenible, la neurociència i l’envelliment actiu amb motiu de la celebració, aquest 2012, de l’Any Internacional de l’Energia Sostenible per a Tothom, l’Any Europeu per a l’Envelliment Actiu i l’Any de la Neurociència.
Museus, universitats, parcs tecnològics, centres d’investigació i tot tipus d’entitats  organitzen tallers, conferències,  portes obertes, exposicions etc. En total, més de 300 activitats a tot Catalunya.

A les Notícies de la UB trobareu  informació sobre les activitats de divulgació científica i tecnològica  que es faran a les diferents facultats i centres de la UB en el marc de la Setmana de la Ciència.

Deixa un comentari

Filed under Ciències, Notícies, Organismes i Institucions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s