Més millores a Reaxys

Reaxys, la interfície per a la consulta de les bases de dades  Beilstein i Gmelin, continua millorant. El passat 12 de juliol es van introduir una sèrie de millores de les quals volem destacar-vos les següents:

  • Query page: Ara, la pàgina de cerca es carrega molt més ràpid. Això es deu a què l’editor d’estructures que ve per defecte, “MarvinSketch”, s’obre en una finestra a part. A més, aquest editor ja té un botó per a transferir l’estructura dibuixada a la pàgina de cerca.
  • Results page- Filters: A la pàgina de resultats, ara quan utilitzeu els filtres per a acotar la cerca, teniu la possibilitat de posar els valors concrets que voleu o bé d’escollir-los d’entre diverses opcions donades. També ha millorat la funcionalitat “more” que us servirà per a seleccionar els filtres més adients.
  • Hit Data Display: Quan cerqueu per una propietat concreta d’una substància o substàncies, per exemple punt de fusió, d’ebullició etc., al visualitzar els resultats veureu directament les dades d’aquesta propietat que us interessa. Ja no heu de tornar a cercar la propietat que voleu dins dels resultats.

Teniu més informació a “About Reaxys” que trobareu a la part inferior de la pàgina de cerca.

reaxys

Deixa un comentari

Filed under Bases de dades, Química, Recursos electrònics

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s