Ella és una astrònoma

Ella és una astrònomaUn dels projectes pilars de l’Any Internacional de l’Astronomia (AIA-IYA2009) és Ella és una astrònoma“. L’ objectiu d’aquest projecte és contribuir a promoure la igualtat entre els gèneres, promovent la participació de la dona a l’àmbit de l’Astronomia professional i amateur.

 A Espanya, un equip de treball està realitzant diverses activitats dins d’aquest projecte com exposicions, programes de radio i de televisió, estudis sobre la dona en la Astronomia espanyola, etc. De totes aquestes activitats volem destacar-vos el calendari de 2009  protagonitzat per dones que van fer història en la Astronomia.  Encara que ja no estem a principis d’any pensem que us pot agradar i per això us posem els enllaços següents per a descarregar-lo:

Català : 

Castellà: 

Recordeu que totes les il·lustracions tenen reservat els seus drets de copyright i que està prohibit reproduir-les total o parcialment sense l’autorització de l’autora.

1 comentari

Filed under Astronomia, Projectes

One response to “Ella és una astrònoma

  1. si les dones haguéssim tingut més accés a la cultura…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s