Clarivate. Seminari en línia.  The next generation of Web of Science Researcher Profiles (28/09/2022)

El proper dimecres 28 de setembre, Clarivate organitza el seminari gratuït en línia The next generation of Web of Science Researcher Profiles per mostrar com Web of Science Researcher Profiles, la nova plataforma de perfils d’investigador que substitueix Publons, ajuda a simplificar la tasca d’investigadors i organitzacions que rastregen els seus resultats de recerca.

Web of Science Researcher Profiles és la següent etapa en l’evolució dels perfils d’investigador de Clarivate després de la migració dels perfils d’investigador de Publons a Web of Science.  La combinació de les millors característiques de Publons i ResearcherID s’han incorporat a Web of Science Researcher Profiles perquè el personal investigador pugui fer el seguiment de les seves publicacions, mètriques de citacions, gestió del treball d’editor i revisions d’experts de revistes, conferències i agències de finançament en un sol lloc.

The next generation of Web of Science Researcher Profiles s’impartirà el dimecres 28 de setembre a les 15:00 h. Les persones interessades que no puguin assistir al seminari, si s’hi registren, tindran accés a l’enregistrament de la sessió.

En aquest seminari s’ensenyarà com la la nova plataforma Web of Science Researcher Profiles:

  • Ajuda els investigadors a ser més visibles per a les agències de finançament i potencials col·laboradors.
  • Augmenta el reconeixement de la revisió per parells.
  • Permet a les agències de finançament a localitzar possibles revisors de subvencions.
  • Ofereix eines per millorar l’avaluació de la recerca.

Us podeu registrar a l’enllaç https://bit.ly/3xF8nb1.

1 comentari

Filed under Bases de dades

One response to “Clarivate. Seminari en línia.  The next generation of Web of Science Researcher Profiles (28/09/2022)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s