Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència

L’any 2015 l’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar l’11 de febrer Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència, amb l’objectiu de fomentar l’accés i la participació plena i equitativa de les dones i les nenes en la ciència.

Avui, 11 de febrer de 2021, per celebrar aquest dia, la Universitat de Barcelona ha programat diverses d’activitats que podeu seguir en línia. L’acte central serà la taula rodona «Vull ser científica: nenes i dones en la ciència», que acollirà l’Aula Magna de l’Edifici Històric, el dijous 11 de febrer, a les 12 h.

Les facultats de Ciències de la Terra, Biologia, Química i Física de la UB participen conjuntament en aquesta celebració amb la projecció en línia del documental «Picture a Scientist» i una xerrada i taula rodona: «Modelització de la COVID19 des d’una perspectiva de sistemes complexos» i «Accions per visibilitzar el treball de les dones científiques», que tindrà lloc el dijous 11 de febrer, a les 15 h.

Més informació: Programa complet d’activitats de la UB, programa d’activitats de les facultats de Ciències de la Terra, Biologia, Química i Física de la UB.

Us animem a participar-hi!

Deixa un comentari

Filed under Notícies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s