Canvis importants en la cita prèvia per accedir als CRAI Biblioteques de la UB

Ateses les noves mesures establertes per la Generalitat per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19, durant els propers 15 dies, se suprimeix l’accés als CRAI Biblioteques per a consulta de fons o seient d’estudi.

El CRAI de la UB continua oferint el servei de préstec amb cita prèvia per recollir els documents prèviament reservats des d’El meu compte, el servei de Préstec Interbibliotecari, les peticions via web de documents del PUC (préstec consorciat) o qualsevol gestió que requereixi atenció presencial al taulell. No cal cita prèvia per retornar documents prestats.

Us volem recordar que els membres de la comunitat UB podeu accedir a tots els recursos electrònics disponibles a través de l’eina Cercabib, tenint activat el Servei Intermediari d’accés als Recursos Electrònics (SIRE).

Més informació: Horari i cita prèvia, InfoCRAI coronavirus, Reobertura dels CRAI Biblioteques

Deixa un comentari

Filed under CRAI, Horaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s