Nit Europea de la Recerca. La taula periòdica a les energies renovables: fem un cafè?

 

Demà, divendres 27, se celebra la Nit Europea de la Recerca amb un programa ple d’activitats divulgatives i la ciutat de Barcelona s’hi afegeix per segon any consecutiu. Es tracta d’una iniciativa dins el programa H2020 que té com a missió apropar la recerca i el personal investigador a tota la societat.

Dins de les activitats organitzades per la Universitat de Barcelona per aquest esdeveniment, les Facultats de Física i Química s’han sumat als “Cafès Científics de la UB” amb el col·loqui La Taula Periòdica a les Energies Renovables que serà moderat per la Dra. Camila Barreneche (Ciència de Materials i Química Física) i comptarà amb les aportacions del Dr. Joan Esteve (Física Aplicada), Dr. Jaume Granell (Química Inorgànica), Dr. Joan Dosta (Enginyeria Química i Química Analítica) i Dra. Ana Inés Fernández (Ciència de Materials).

Us esperem divendres 27, a les 14h, al balcó de l’Atri Solar de les facultats de Física i Química per una conversa científica, entretinguda i compartir una estona de cafè!

 

Deixa un comentari

Filed under Notícies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s