Préstec especial de Setmana Santa

llibregroc3
Els CRAI Biblioteques de la Universitat de Barcelona ofereixen als seus usuaris un préstec especial de Setmana Santa. Els documents prestats i renovats a partir de la primera setmana de març de 2016, tindran com a data de retorn el dimarts 29 de març de 2016.
Durant aquest període els CRAI Biblioteques de la UB romandran tancats des del 24 al 28 de març, ambdós inclosos. Consulteu l’apartat Altres espais d’estudi.
D’altra banda, a causa del tancament d’algunes biblioteques de les universitats catalanes durant aquests dies de Setmana Santa, les sol·licituds de PUC préstec Consorciat rebudes a partir del 14 de març, se serviran amb retard. El servei es restablirà a partir del dimarts 29 de març de 2016.

Deixa un comentari

Filed under CRAI, Notícies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s