Criteris per a la redacció de treballs finals de graus i màsters

cub

Els Serveis Lingüístics de la Universitat de Barcelona posen a l’abast de l’alumnat el recurs «Treballs acadèmics» on trobaran criteris, recomanacions i recursos per redactar i revisar, especialment, treballs finals de grau (TFG), treballs finals de màster (TFM) i tesis doctorals.

Aquest recurs forma part del CUB, el llibre d’estil de la UB, que aplega criteris lingüístics, bibliogràfics, d’estil i convencions amb l’objectiu d’ajudar la comunitat universitària a redactar adequadament i afavorir una comunicació institucional de qualitat.

Deixa un comentari

Filed under Notícies, Universitat de Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s