Cristalls a la Llum dels Raigs X

Invitació El pròxim dimecres, 19 de novembre a les 12h,  s’inaugura  la desena mostra del Fons Històric de la Biblioteca de Física i Química: “Cristalls a la Llum dels Raigs X”.

L’acte d’inauguració tindrà lloc a l’Aula Magna Enric Casassas de les Facultats de Física i Química de la UB, amb la conferència a càrrec del Dr. Miquel Àngel Cuevas (UB): “Cristal·lografia i difracció de raigs X: una gran amistat al llarg del temps”.

Amb motiu del  centenari de les concessions de premis Nobel de Física  a von Laue, l’any 1914,  i a  Sir William Hemry Bragg i al seu fill, William Lawrence Bragg, l’any 1915, i  coincidint amb la celebració, el 2014, de l’Any Internacional de la Cristal·lografia, la Biblioteca de Física i Química de la UB, en col·laboració amb la Biblioteca de Geologia, organitza aquesta exposició basada en els fons bibliogràfics relacionats amb la cristal·lografia i la difracció de raigs X.

Podeu visitar l’exposició durant tot el curs 2014-2015, a l’Hemeroteca de la Biblioteca de Física i Química.

Deixa un comentari

Filed under Biblioteca, CRAI, Notícies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s