El CRAI Biblioteca de Física i Química a Pinterest

Tornem de vacances amb la incorporació de les nostres novetats bibliogràfiques  a la xarxa social Pinterest.  En aquests moments hi trobareu dos taulers amb les novetats de juny i juliol de 2014. Cada mes anirem afegint un nou tauler amb les obres corresponents. De cada obra podeu veure la coberta, una petita descripció bibliogràfica  i l’ etiqueta #novetatsfiq que us servirà per a localitzar-nos. Seguint l’enllaç de la imatge de l’obra veureu el registre bibliogràfic complet al catàleg del CRAI de la UB, on trobareu el topogràfic, per a localitzar l’obra a la biblioteca, i coneixereu les seves condicions de préstec.

No necessiteu tenir cap compte a Pinterest per visualitzar els nostres taulers:

pinterest

Deixa un comentari

Filed under Biblioteca, Notícies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s