Setmana de la Ciència 2013

setmana de la ciencia 2013Del 15 al 24 de novembre se celebra a Catalunya la 18a Setmana de la Ciència amb un munt d’activitats de divulgació científica que inclouen jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics, etc.

Els temes centrals de l’edició d’enguany són l’estadística, l’aigua i Einstein amb motiu de la celebració, aquest 2013, de l’Any Internacional de l’Estadística, l’Any Internacional de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua i la commemoració del 90è aniversari de la visita d’Albert Einstein a Catalunya.

Notícies UB trobareu tota la  informació sobre les activitats de divulgació científica i tecnològica  que es faran a les diferents facultats i centres de la UB en el marc de la 18a Setmana de la Ciència.

Deixa un comentari

Filed under Ciències, Notícies, Organismes i Institucions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s