Novetat bibliogràfica

Ullmann'sUs presentem una novetat bibliogràfica que ens ha arribat recentment a la Biblioteca. Es tracta de la setena edició de l’enciclopèdia tècnica ULLMANN’S Encyclopedia of Industrial Chemistry, una obra de referència sobre l’estat de la tècnica en totes les àrees de la química industrial. Dóna informació sobre productes químics inorgànics i orgànics, materials avançats, productes farmacèutics, polímers i plàstics, metalls i aliatges, biotecnologia i productes biotecnològics, química dels aliments, enginyeria de processos i operacions unitàries, mètodes analítics, protecció del medi ambient, i molts més. Amb més de 16 milions de paraules, 15.000 taules, 25.000 figures i una extensa bibliografia, la Ullmann’s Encyclopedia of Industrial Chemistry és una obra fonamental en el camp de la química industrial.

La trobareu a la secció d’Obres d’Informació i Referència amb el topogràfic O.I.R ENCICLOPÈDIES TÈCNIQUES 4.

Deixa un comentari

Filed under Notícies, Obres de referència, Química

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s