Publicat el nº 61 de Notícies Inorgàniques

Poster61Ja teniu disponible el número 61, corresponent a novembre  de 2012, de Notícies Inorgàniques.

Amb aquesta publicació, dirigida als estudiants i altres membres de la Facultat de Química, el Departament de Química Inorgànica vol difondre les notícies que es van produint en el món de la Química, i especialment en el camp de la Química Inorgànica.

En aquest número ens recomanen la col·lecció de vídeos  <<Voices of Inorganic Chemistry >> editada per la revista Inorganic Chemistry amb motiu del seu 50è aniversari. Es tracta d’una sèrie d’entrevistes, d’aproximadament una hora de durada, a químics de prestigi internacional. Podeu veure la col·lecció  a travès del portal de revistes de l’ACS  Publications subscrit pel CRAI de la UB.

Deixa un comentari

Filed under Notícies, Química

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s