SciPlanner

 Volem presentar-vos SciPlanner, una funcionalitat de SciFinder Web que no existia a l’antiga versió client de SciFinder  i que suposa una millora molt interessant d’aquesta plataforma. Es tracta d’una eina que us permet visualitzar, combinar i gestionar, en una única zona de treball, les referències, substàncies o reaccions provinents de les vostres cerques a SciFinder Web. Podeu importar a la llibreria de SciPlanner els resultats que considereu més rellevants de les vostres cerques, després arrossegar-los a la zona de treball (Workplace) i allí combinar-los de la manera que considereu més adient. SciPlanner us resultarà especialment  útil en la creació de rutes sintètiques, ja que permet combinar reaccions individuals i dissenyar una ruta de reacció completa.

Vegeu el tutorial en vídeo sobre el funcionament de SciPlanner, realitzat pel CAS (Chemical Abstracts Service):

Deixa un comentari

Filed under Bases de dades, Enginyeria Química, Plataformes, Química, Recursos electrònics

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s