Springer Materials: Suggeriments

Des de gener de 2010, tenim accés a  Springer Materials que  inclou Landolt-Börnstein, la col·lecció més completa de dades dels camps de la Física, la Química i l’Enginyeria, obtingudes de la literatura original i revisades per experts en la matèria.

La plataforma Springer Materials disposa de funcionalitats de cerca tipus Google i permet fer cerques per substància, propietat, fórmula molecular, número del Chemical Abstracts, dades bibliogràfiques, etc. També es pot cercar per àrea temàtica, per sèrie i mitjançant la taula periòdica dels elements.

Ara, Springer demana la nostra col·laboració, com a usuaris, en la millora de la plataforma. Si sou usuaris de Springer Materials i teniu suggeriments a fer per a  millorar la cerca, contingut, presentació de resultats o qualsevol altre qüestió relacionada amb la plataforma, podeu enviar-los a Springer des de la pestanya Feedback de la mateixa plataforma o bé a travès del correu electrònic info@springermaterials.com.

 

Deixa un comentari

Filed under Bases de dades, Plataformes, Recursos electrònics

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s