Concurs de pòsters

La Conferència Espanyola de Degans de Química (CEDQ), amb motiu de l’Any Internacional de la Química 2011 i  per promoure el coneixement d’aquesta ciència a diferents àmbits de la Societat com la salut, l’esport, l’alimentació, la cosmètica, l’art, etc.,  organitza un concurs de pòsters anomenat “la Química a la nostra vida”.

El concurs té dues fases. La primera es realitza a cadascuna de les Universitats participants, inclosa la Universitat de Barcelona. Les persones participants han de lliurar el pòster al Registre de l’Oficina d’Afers Generals de les Facultats de Química i de Física abans de les 14 hores del proper 30 de setembre.

A la primera fase es concedeix un primer premi de 600 euros, un segon de 300 euros i un tercer de 100 euros.

Els pòsters guardonats a la primera fase accedeixen automàticament a la segona fase del concurs que té lloc a la seu de la Conferència Espanyola de Degans a Madrid, en la qual poden optar a un primer premi de 1.000 euros, un segon de 600 euros i un tercer de 300 euros.

Per conèixer més detalladament les bases del concurs podeu  accedir a Concurs de pòsters

Deixa un comentari

Filed under Química, Universitat de Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s