Préstec especial d’estiu

Aquest any les biblioteques del CRAI tanquen part del mes d’agost, en concret la Biblioteca de Física i Química romandrà tancada de l’1 fins al 21 d’agost, per tant per a  facilitar la renovació dels llibres en préstec durant les vacances d’estiu totes les biblioteques del CRAI fem un préstec especial d’estiu des del 15 de juliol fins al 5 de setembre.

Durant el període que les biblioteques estan tancades, entre l’1 i el 23 d’agost, no es podran fer reserves de documents en línia des del catàleg. Recordeu també, que podeu  fer renovacions dels vostres llibres en préstec per Internet.

Deixa un comentari

Filed under Biblioteca, CRAI, Notícies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s