Presentació de SciFinder Web

El proper dilluns 20 de juny, de 11:00 a 13:00h, tindrà lloc a l’Aula 203 de la Facultat de Química una conferència organitzada per la Biblioteca de Física i Química sobre la versió web de SciFinder, la plataforma de consulta de la base de dades Chemical Abstracts.

La sessió serà impartida per Miriam Plana, la representant del Chemical Abstracts Service (CAS) a Espanya, i tractarà sobre les novetats introduïdes darrerament a la plataforma SciFinder Web. També, parlarà dels propers canvis com el que tindrà lloc a finals d’any: El programa client SciFinder 2007 deixarà de funcionar i només es podrà consultar SciFinder via web.

Si cliqueu sobre la imatge de l’esquerra podreu veure el programa detallat de la sessió.

Trobareu informació de com accedir a SciFinder a la corresponent pàgina d’instruccions del CRAI.

Deixa un comentari

Filed under Bases de dades, Notícies, Química, Recursos electrònics

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s