L’exposició del làser a El Periódico

Avui, 15 de novembre, al diari  El Periódico de Catalunya podeu llegir el reportatge El làser nostre de cada dia que tracta d’aquesta tecnologia de la llum i d’algunes de les seves aplicacions actuals.

Us destaquem aquest reportatge  perquè fa especial menció a la nostra exposició anual “50 Anys de làser, una eina que ens ha canviat la vida“.  En el reportatge el professor Santiago Vallmitjana, comissari de l’exposició, parla sobre aquesta tecnologia i especialment de l’aparell que va  comprar el professor Luís Garrido, l’any 1963, només tres anys després de que Maiman inventés el làser. Aquest aparell va ser el primer làser que es va comprar a Espanya i  el podeu veure a la nostra exposició.

Deixa un comentari

Filed under CRAI, Notícies, Universitat de Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s