Acte d’inauguració de l’exposició sobre Làsers

Tal com us vam anunciar a la notícia del 15 d’octubre, el passat 20 d’octubre fou inaugurada la darrera mostra bibliogràfica del Fons Històric de la Biblioteca de Física i Química. Aquest any l’exposició porta per títol “50 anys de làser, una eina que ens ha canviat la vida”  i es podrà visitar a l’Hemeroteca  de la Biblioteca de Física i Química durant tot el curs 2010-2011.  A la mostra es poden veure publicacions sobre teories de la llum anteriors al descobriment del làser i d’altres publicacions posteriors sobre les seves aplicacions, juntament amb  un pòster explicatiu de les diverses teories relacionades amb aquestes publicacions.

També s’exposen el primer làser comercial que va arribar a Catalunya, adquirit per la UB l’any 1963 i un espectroscopi de finals del segle XIX.

L’acte, en el que  el professor de la UPC Dr Ramon Vilaseca va impartir la conferència «50 anys de làser. Aplicacions actuals i futures en ciència i tecnologia», va ser presidit  per la delegada del rector per a la Planificació i Prospectiva del Doctorat, Dra Gemma Rauret, el degà de la Facultat de Física, Dr Joan Àngel Padró; el degà de la Facultat de Química, Dr Pere Cabot, la directora del CRAI, Sra Adelaida Ferrer, i la presidenta de la comissió d’usuaris de la Biblioteca Dra Elisabet Bosch. 

A la corresponent notícia del CRAI teniu més informació sobre l’acte d’inauguració. Hi podeu llegir el Parlament de la Presidenta de la Comissió d’usuaris de la Biblioteca, veure la presentació de la conferència  del Dr. Vilaseca i  també, diverses fotografies de l’acte.

3 comentaris

Filed under Biblioteca, CRAI, Notícies

3 responses to “Acte d’inauguració de l’exposició sobre Làsers

  1. Retroenllaç: L’exposició del làser a El Periódico « Bloc de Física i Química-CRAI

  2. Retroenllaç: L’exposició del làser a BTV | Bloc de Física i Química-CRAI

  3. Retroenllaç: Accés virtual a l’exposició sobre làser | Bloc de Física i Química-CRAI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s