La formació d’usuaris al Campus Virtual

 Des d’avui, 1 d’octubre, l’oferta de les sessions de formació d’usuaris de les biblioteques del CRAI es troba ubicada al Campus Virtual de la UB sota el nom de: Formació d’usuaris del CRAI: informació i inscripcions

Allí trobareu les sessions que ofereixen les diferents biblioteques, podreu escollir la que us interessi i apuntar-vos-hi  mitjançant el corresponent formulari d’inscripció.

També, si sou professors o un grup d’usuaris, teniu la possibilitat de demanar sessions a mida sobre un tema o un recurs concret. Cada biblioteca té un formulari d’inscripció per a aquesta tipologia de sessions.

A més,  per tal d’afavorir l’autoaprenentatge, les biblioteques us ofereixen Tutorials en format vídeo o PowerPoint i Guies ràpides d’ús dels diferents recursos. Podeu accedir-hi a aquest material, entrant a la fitxa de cada sessió programada, des de  l’aula Formació d’usuaris del CRAI: informació i inscripcions,  o bé  des de les diferents aules temàtiques que s’han creat en el mateix Campus Virtual.

Més  informació a la pàgina de Formació d’usuaris  i a les notícies del CRAI

1 comentari

Filed under Biblioteca, CRAI, Cursos, Notícies

One response to “La formació d’usuaris al Campus Virtual

  1. Retroenllaç: La formació d’usuaris al Campus Virtual « Bloc de Lletres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s