2011 Any Internacional de la Química

La 63 ena assemblea de les Nacions Unides va proclamar el 2011 com l’Any Internacional de la Química, sota el lideratge de la UNESCO i la IUPAC. L’objectiu d’aquest esdeveniment és donar a conèixer, al públic general, la Química i la seva contribució a  la Humanitat. També es vol celebrar els cent anys de la concessió del premi Nobel de Química  a Madame Curie i de la fundació de la International Association of Chemical Societies.

 Encara falta per a la data d’inauguració d’aquest esdeveniment, però ja fa temps que és activa la seva web. Si entreu, hi trobareu  notícies, dates dels primers actes, com la cerimònia d’obertura a Paris, de les primeres activitats programades etc.  A més, podreu donar idees i proposar projectes i activitats.

Com veieu,  ja podem començar a celebrar l’Any internacional de la Química!

Deixa un comentari

Filed under Organismes i Institucions, Química

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s