Quin repte voleu fer realitat l’any 2030?

Amb motiu de la presidència espanyola a la Unió Europea, la FECYT (Fundació Espanyola de Ciència i Tecnologia) ha impulsat una iniciativa de participació ciutadana d’abast europeu anomenada Agenda Ciutadana de Ciència i Innovació que recull catorze reptes per a l’any 2030, proposats per catorze persones destacades pels seus descobriments o iniciatives. Un d’aquests reptes ha estat presentat per Javier Tejada, catedràtic del Departament de Física Fonamental de la UB. Es tracta d’un projecte anomenat Robots que facilitin les nostres vides.

Fins el 26 de maig podeu votar aquest repte del Dr. Tejada o qualsevol dels altres reptes a la web de l’Agencia Ciutadana  i així, incloure’l a les agendes dels nostres representats a Europa per poder-lo fer realitat.

Més informació a les Notícies de la UB

Deixa un comentari

Filed under Ciències, Notícies, Universitat de Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s