Com seria La Terra amb anells?

Al bloc Espai Internet  de TV3 hem trobat un vídeo espectacular i curiós que ens ha agradat molt. Es tracta  del muntatge “Els anells de La Terra” fet pel creador d’animacions per ordinador madrileny Roy Prol. Aquest creador  en el seu vídeo dóna resposta de manera científica a la pregunta  Com seria el nostre planeta si tingués anells com Saturn?   Ens mostra com es veuria aquest anell, depenent de la seva posició, des de diferents punts del planeta com ara Madrid, París, Rio de Janeiro o Quito a l’Equador, on es veuria com si fos una fina línia lluminosa.

El vídeo està penjat a Youtube des de l’octubre passat i porta més de 700.000 reproduccions.

Deixa un comentari

Filed under Astronomia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s