Notícies Inorgàniques

 

Els professors Gabriel Aullón, Ramón Bosque i Joaquim Sales del Departament de Química Inorgànica editen Notícies Inorgàniques, una publicació dirigida als estudiants i altres membres de la Facultat de Química  que vol ser una eina per a difondre les notícies que es van produint en el món de la Química, donant especial èmfasi al camp de la Química Inorgànica.  

Aquesta publicació va començar a editar-se  l’any 2002  amb una periodicitat de 5 a  7 números per any. Cada número conté una sèrie de notícies o comentaris amb les corresponents referències per a ampliar la informació, a més, teniu una secció de notícies breus, altre on es parla, cada vegada, d’un element diferent de la taula periòdica i l’anomenada Avui recomanen, on trobareu  llocs web d’interès.

El darrer número publicat és el 48, corresponent a gener de 2010. Podeu consultar  els números anteriors  a la web del Departament de Química Inorgànica.

1 comentari

Filed under Notícies, Química

One response to “Notícies Inorgàniques

  1. Retroenllaç: Publicat el número d’abril de Notícies Inorgàniques « Bloc de Física i Química

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s