Els colors dels elements

walking

Fins al 29 de novembre, a la sala d’exposicions Arts Santa Mònica (Rambla, 7) es pot veure FREQÜÈNCIES, una exposició d’Eugènia Balcells. Aquesta exposició d’art inclou un espai anomenat Laboratori que vol potenciar la implicació entre ciència, humanitats i creativitat artística i donar a conèixer noves vies de col·laboració entre elles. Rueda-de-Color

El tema principal de l’exposició és l’energia de la llum i l’autora ha comptat amb la col·laboració d’un grup d’estudiants de física de la UB , de biologia de la UPF  i de professors de química de la UB  que han preparat documents de divulgació científica relacionats.

laberintVolem destacar-vos el document Els colors dels elements elaborat pels professors de la Facultat de Química de la UB, Elisabeth Bosch i  Joaquim Sales. En el seu treball tracten de l’ordre dels elements i per tant, ens parlen de la taula periòdica i enllacen amb la versió virtual de l’exposició “L’ordre dels elements abans i després de Mendeleiév” que es va fer a la Biblioteca de Física i Química de la UB durant el curs 2007-2008 en ocasió del centenari de la mort de Mendeléiev (1834-1907).

1 comentari

Filed under Biblioteca, Ciències, Organismes i Institucions, Universitat de Barcelona

One response to “Els colors dels elements

  1. Retroenllaç: “Homenatge als elements” | Bloc de Física i Química-CRAI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s