El Nobel de Química 2009 al Chemical Abstracts

Nobel 2009 Com ja sabeu, aquest any el Nobel de Química ha estat atorgat a tres científics Venkatraman Ramakrishnan (India, 1952),   Thomas A. Steitz (USA, 1940) i  Ada E. Yonath (Israel, 1939) pels seus estudis sobre la funció i estructura del ribosoma.

 Amb aquest motiu, el CAS ha fet una notícia en la que ens recorden que podem trobar la bibliografia corresponent als treballs d’investigació d’aquests tres científics consultant la seva base de dades Chemical Abstracts mitjançant la plataforma SciFinder. També, ens donen uns exemples dels treballs recollits al Chemical Abstracts relacionats amb les investigacions premiades amb el Nobel d’aquest any.

Nosaltres aprofitem per a recordar-vos les diferents opcions que us proporciona el CRAI per a accedir i consultar la base de dades Chemical Abstracts.

Deixa un comentari

Filed under Bases de dades, CRAI, Organismes i Institucions, Química

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s