Recurs bibliogràfic d’interès: ResearcherID

ResearcherIDVolem presentar-vos un recurs que ofereix la plataforma ISI Web of Knowledge i que pensem us pot interessar. Es tracta de ResearcherID, una xarxa social d’investigadors que us assigna un identificador personal amb el que podeu presentar els vostres treballs i gestionar les vostres mètriques personals (índex h, distribució de les cites per any, nombre total i mitjana de vegades citat, etc.).

Tots els membres de la UB teniu dret a pertànyer a aquesta comunitat acadèmica, només heu de registrar-vos, primer al ISI WoK i després a ResearcherID. Un cop us heu registrat creeu el vostre perfil i després si incloeu el número de ResearcherID en la vostra signatura de correu electrònic els vostres col·legues, editors i col·laboradors podran accedir fàcilment a la llista de les vostres publicacions, a les mètriques dels vostres treballs  i veure com el vostre treball està essent citat arreu del món.

Per a més informació, aquí teniu un manual en espanyol.

1 comentari

Filed under Bases de dades, Eines web, Recursos electrònics

One response to “Recurs bibliogràfic d’interès: ResearcherID

  1. Retroenllaç: Novetats a la Web of Knowledge « Bloc de Física i Química

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s