Des de Scopus a RefWorks, directament.

Després del parèntesi del mes d’agost, tornem amb noves entrades al nostre bloc.

scopusAvui per a començar us parlarem de la base de dades multidisciplinària Scopus i del gestor de bibliografia RefWorks. Si sou usuaris d’aquests dos recursos de la Biblioteca, pot ser us interessa saber com enllaçar-los:

Des de Scopus és possible exportar cites bibliogràfiques a RefWorks sense haver d’obrir amb codi i contrasenya  aquest gestor de bibliografia. Per a això haureu de configurar-vos  el vostre perfil de Scopus i posar allí el vostre codi d’usuari i contrasenya de RefWorks. Si ho feu, quan exporteu cites des de Scopus s’obrirà automàticament el vostre compte de RefWorks i s’importaran directament les cites. El procés serà mérefworkss ràpid i còmode per a vosaltres.

Però tot això, com es fa? Abans de tot heu d’estar registrats a Scopus i entrar com a usuari registrat. Un cop dins de Scopus aneu a My profile i agafeu l’opció RefWorks Settings. Només heu d’escriure allí el vostre codi d’usuari i la contrasenya. També podeu posar el codi de grup.

Deixa un comentari

Filed under Bases de dades, Recursos electrònics

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s