Nova versió de RefGrab-It a RefWorks

RefWorks  Com ja sabeu, el CRAI us proporciona l’accés al gestor de bibliografia RefWorks que funciona en un entorn web. Aquest gestor conté diverses funcionalitats i una d’elles és RefGrab-It . Amb aquesta funcionalitat podeu capturar i importar-vos dades de pàgines web a la vostre base de dades personal creada amb RefWorks.

Volem comentar-vos que des de fa poc teniu disponible la nova versió de RefGrab-It amb la possibilitat d’instal·lació com a bookmarklet o com a plugin i compatible tant amb Explorer com amb FireFox. La versió plugin té funcionalitats addicionals que no té la versió bookmarklet, com per exemple us permet saber si una pàgina web que voleu importar-vos la teniu ja a la vostra base de dades o no. Si la teniu, us apareixerà la icona icona

Trobareu tota la informació necessària per a instal·lar i utilitzar RefGrab-It a l’ajuda online de RefWorks.

Nova versió RefGrab-It

Deixa un comentari

Filed under CRAI, Eines web, Recursos electrònics

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s