Bing,un nou cercador a Internet

bingAquesta setmana Microsoft ha posat en marxa un nou cercador anomenat  Bing.  Aquest és un nou intent de fer ombra a Google, el cercador més utilitzat a InternetMicrosoft pretén superar a Google amb la manera de presentar els resultats de cerca. Una de les característiques més interessants de Bing és la possibilitat de comparar preus, ressenyes i crítiques d’un mateix producte en diversos portals directament des del cercador. L’usuari pot saber bé on va abans de clicar un enllaç. Per exemple, quan es fa una cerca de vídeos només cal situar el cursor damunt la icona de cada vídeo per veure una previsualització, no cal clicar-hi per veure com és. També hi ha opcions avançades per a filtrar les cerques.

El cercador té una versió en català i, si el navegador està configurat adequadament, s’entra directament en català. Si no és el cas, es pot triar l’idioma del cercador clicant l’enllaç ‘extres’, de la pestanya ‘preferències’.

Aquí teniu una web promocional que explica totes les possibilitats del nou cercador: DiscoverBing

 

Deixa un comentari

Filed under Eines web, Notícies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s