Una base de dades de Física i Enginyeria: INSPEC

Moltes vegades us parlem de bases de dades i altres recursos electrònics que trobem a Internet. Avui hem pensat que també pot ser interessant  recordar alguns dels recursos que proporciona el CRAI, com per exemple la base de dades Inspec.

inspec Aquesta base, produïda per l’Institution of Engineering and Technology (IET), és molt útil per a físics, enginyers i científics en general. Cobreix la literatura publicada a més de 3800 revistes tècniques i científiques, procediments de  conferencies, llibres, reports, tesis, patents etc. des de 1968 fins ara sobre física, enginyeria elèctrica i electrònica, informàtica, tecnologia de la informació i enginyeria mecànica i de producció. També dóna informació de temes relacionats com ciència de materials, matemàtiques, ciències ambientals, nanotecnologia, tecnologia biomèdica, biofísica etc.

Té una indexació de gran qualitat amb un Thesaurus i una Classificació que permeten fer cerques amb termes molt precisos.

L’accés a Inspec és fa a través de la plataforma  ISI Web of Knowledge. Això facilita la seva utilització i la integració amb altres bases de dades molt conegudes com Science Citation Index(SCI). Des d’ Inspec podeu enllaçar amb la informació de SCI i completar la vostra cerca.

Deixa un comentari

Filed under Bases de dades, Ciència de materials, CRAI, Enginyeria, Física, Informàtica, Matemàtiques, Recursos electrònics

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s