Biblioteca Digital Mundial

Biblioteca Digital Mundial Aquest mes d’abril s’ha inaugurat la Biblioteca Digital Mundial. Aquest és un projecte realitzat per la Biblioteca del Congrés dels Estats Units amb la col·laboració d’altres institucions i patrocinat per la UNESCO, per a crear una col·lecció de fàcil accés  als tresors culturals del món. unescoConté manuscrits, diaris, mapes, llibres, gravats, fotografies, etc. Es pot buscar per lloc, època (des de 8000 a. C. fins l’actualitat), tipus de document i institució. La cerca es molt intuitiva, la pàgina principal és un mapamundi interactiu. També conté un menú de navegació i un cercador.

Evidentment, no és un recurs centrat en la Física o la Química, però ens ha semblat força interessant. Si busqueu per tema veureu que n’hi ha un apartat de Ciències Naturals i Matemàtiques dins del que trobareu documents d’Astronomia, de Física i de Química molt curiosos.  Aquí en teniu uns exemples:
 Conocimiento del movimiento de las estrellas y lo que presagian    La Guía de viaje para dibujar el círculo de proyección     Las constelaciones    Declaración de Intención de Albert Einstein    El Libro de instrucción sobre planos desviados y planos simples     La Luz de los ojos y el paisaje iluminado de ...

 

Deixa un comentari

Filed under Astronomia, Història de la Ciència, Notícies, Projectes, Recursos electrònics

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s