Nature Chemistry

nature-chemistry

 Ens plau informar-vos que  Nature Publishing Group edita una nova revista científica anomenada Nature Chemistry.  Té periodicitat mensual i publica articles de qualitat de qualsevol àrea de recerca de l’àmbit de la Química: analytical, inorganic, organic i physical chemistry,catalysis, computational i theoretical chemistry, environmental chemistry, green chemistry, medicinal chemistry, nuclear chemistry, polymer chemistry, supramolecular chemistry i surface chemistry. També inclou altres disciplines relacionades com bioinorganic, bioorganic, organometallic i physical–organic chemistry .

Podeu accedir al primer número de la revista, corresponent a abril de 2009, des de:

Web del CRAI >Recercador > Buscar revista electrònica >Nature Chemistry 

Deixa un comentari

Filed under Química, Revistes electròniques

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s