Novetats al catàleg

Us volem comentar les funcionalitats més destacades que s’han afegit al catàleg:

Reserves en línia de documents: Des de dilluns 23 de març, ja no necessiteu anar al taulell de préstec de la biblioteca per a reservar un llibre. Ara, es possible fer reserves en línia des del catàleg. A la part esquerra del registre del document trobareu  l’opció Reservar. Us demanarà nom i cognoms i el codi de barres del carnet Som UB. Recordeu que només es poden reservar els documents prestats, no els disponibles, ni els exclosos, ni les novetats. Podeu escollir la biblioteca on voleu recollir les vostres reserves, que seran sis com a màxim. Teniu quatre dies per recollir-les després de rebre l’avís de recepció.

 Trobareu més informació a l’ajuda sobre reserves.

Exportació directa a RefWorks:   Podeu exportar directament al gestor de bibliografies RefWorks qualsevol registre del catàleg, amb el botó Botó per a exportar a RefWorks  que trobareu a la part dreta de la pantalla. Si no teniu iniciada la vostra sessió de RefWorks s’iniciarà  i us demanarà el vostre nom d’usuari i contrasenya.

Teniu la informació de totes les novetats a les notícies del CRAI

Deixa un comentari

Filed under Biblioteca, Notícies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s