La versió 2006 de SciFinder deixa de funcionar

scifinder-logo 

Ens han comunicat  des de Chemical Abstracts Service (CAS) que el proper 30 de gener ja no serà operativa la versió 2006 del client de SciFinder. Des de fa mesos teniu disponible la versió 2007 que incorpora noves opcions com la possibilitat de combinar els resultats de diferents cerques o importar dades en format excel, entre d’altres. Segurament, molts ja la teniu instal·lada, però si no és així podeu anar a la nostra pàgina d’instruccions d’instal·lació. Hi trobareu el programa i tota la informació necessària per a la instal·lació. 

scifinder-web1També, teniu l’opció d’utilitzar la versió web de Scifinder, accesible des de finals del 2008. En aquest cas no tindreu que instal·lar-vos cap programa al vostre ordinador, només us caldrà registrar-vos.  Trobareu les instruccions a la nostra pàgina.

Deixa un comentari

Filed under Bases de dades, Química

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s