Fons Històric

Fons Històric

Volem presentar-vos el portal del  Fons Històric de la nostra Biblioteca.

Està en procés d’elaboració i per ara teniu disponibles :

  • Els espais virtuals de les Exposicions Temporals sobre Einstein (2005), el Tercer Principi de la Termodinàmica (2006) i la Taula Periòdica de Mendeléiev (2007). Estem treballant per afegir-hi l’actual exposició  Dos Mil·lennis de Magnetisme.
  • La Collectanea d’Autors Clàssics:  Aquest és un espai a l’hemeroteca on s’agrupen les obres completes i llibres d’autors clàssics de la ciència que la Biblioteca té en el seu fons.  A la pàgina web de la Collectanea trobareu informació sobre els criteris que hem seguit per a considerar com a clàssic un autor i per a ordenar les obres a les prestatgeries. També podeu consultar l’índex d’autors i veure la informació al catàleg  de  les diferents obres incloses en aquest espai.

collectanea

Paulatinament, anirem afegint altres recursos com l’Antiquària, base de dades de llibres històrics de física i química del CRAI, el recull d’opuscles històrics en format digital descarregable i els enllaços a  altres portals amb documents d’interès històric sobre física i química.

1 comentari

Filed under Biblioteca, Física, Química, Recursos electrònics

One response to “Fons Històric

  1. Retroenllaç: El manuscrit de la teoria de la relativitat exposat per primer cop « Bloc de Física i Química

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s